Routebeschrijving

Buurthuis “Kadans” is als volgt te bereiken

 IMG_0018  kadans_2

Vanuit Eindhoven I

Volg de A2 richting Den Bosch. Neem afslag 28 Best (bij McDonalds). Ga onderaan de afslag linksaf, de snelweg onderdoor. Rijd bij de stoplichten linksaf (Eindhovenseweg Zuid). Volg deze weg tot de stoplichten voor de kanaalbrug. Sla voor het kanaal rechtsaf (Kanaaldijk). Volg deze weg onder de spoorbrug door. Sla bij de Bata-brug rechtsaf. Neem na 150 meter de eerste straat rechts. Dit is de St. Jozefstraat. Aan het einde van de straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Eindhoven II

Volg de A58 richting Tilburg. Neem afslag 7 Best(-Zuid). Ga op de T-splitsing rechts. Ga bij de stoplichten links. Neem de 2e weg rechts. Dit is de Bataweg. Volg de Bataweg (door de S-bochten). Ga de eerste brug aan de linkerhand over. Ga meteen over de brug rechtdoor (dus niet de hoofdweg volgen), en neem na 150 meter de eerste straat rechts. Dit is de St. Jozefstraat. Aan het einde van de straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Den Bosch

Volg de A2 richting Eindhoven. Neem afslag 28 Best (bij McDonalds). Ga onderaan de afslag rechtsaf. Rijd bij de stoplichten linksaf (Eindhovenseweg Zuid). Volg deze weg tot de stoplichten voor de kanaalbrug. Sla voor het kanaal rechtsaf (Kanaaldijk). Volg deze weg onder de spoorbrug door. Sla bij de Bata-brug rechtsaf. Neem na 150 meter de eerste straat rechts. Dit is de St. Jozefstraat. Aan het einde van de straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Tilburg

Volg de A58 richting Eindhoven. Neem afslag 7 Best(-Zuid). Ga op de T-splitsing links. Volg deze weg onder de snelweg door. Ga bij de stoplichten rechtdoor. Neem de 2e weg rechts. Dit is de Bataweg. Volg de Bataweg (door de S-bochten). Ga de eerste brug aan de linkerhand over. Ga over de brug rechtdoor (dus niet de hoofdweg volgen), en neem na 150 meter de eerste straat rechts. Dit is de St. Jozefstraat. Aan het einde van de straat is parkeergelegenheid.